Liberix meeting - Bačatka

O víkendu 22.-24. ledna 2010 proběhlo setkání spolupracovníků Liberix o.p.s. na chatě Bačatka v Rudě u Velkého Meziříčí.

Páteční večer po příjezdu proběhl "raut" s ochutnávkou pivních specialit a do pozdních hodin se očekával příchod posledního opozdilce, který kolem půlnoci v mrazu pod -10°C došel pěšky z Velkého Meziřící (cca 10km). Druhý den proběhl 2km pochod na oběd do restaurace U Šídlů. Při cestě na zpět se odtrhla skupina odvážlivců, která vyrazila sněžnou stezkou. Po odpolední siestě proběhlo představení nově připravované knížky o GIMPu od Lubomíra Čevely, poté pak přednáška Ivana Bíbra pro autory knih. Večer se probírali další podrobnosti k běhu společnosti a představení novinek a vizí do budoucna.

V neděli dopoledne proběhli poslední individuální debaty a po usilovném úklidu chaty a sbalení jsme se odebrali na pozdní oběd do nedaleké restaurace, tentokrát již vozidly. Poté následoval již jen postupný rozjezd domů. Každý se již po náročném odpočinkovém víkendu těšil na vlastní klid a postel.

 

0
Vaše hodnocení: Žádné